.

KNHS wedstrijden

 

Wij willen proberen om er samen voor te zorgen dat er gedurende het jaar leuke evenementen georganiseerd gaan worden. We staan hierbij open voor ideeën en suggesties en vinden het erg leuk als leden daar dan ook bij willen komen helpen. Op dit moment beschikken wij (nog) niet over een accommodatie om (officiële) spring- en menwedstrijden op te organiseren. Wel willen wij hiervoor clinics aanbieden.

voor de dressuurwedstrijden hebben wij (zeker tijdens het outdoor seizoen) wel een zeer geschikte accommodatie. Wij zullen dan ook iedere 3e zondag van de maand een KNHS Dressuurwedstrijd organiseren. Buiten deze wedstrijden hebben we er nog een aantal extra waaronder de Nootdorpse Dressuurdagen en de woensdag avond wedstrijden.

Ons idee is om nog wat andere “bijzondere” wedstrijden te organiseren maar daar zal later meer informatie over bekend worden gemaakt.

Wij zijn een vereniging met een warm en groot verenigingsgevoel.
Samen willen meedoen aan wedstrijden als o.a. de herfstmeeting en het CHIO. We hopen er een leuk en gezellig jaar van te maken met veel sportieve evenementen en leuke herinneringen!

Mocht je het leuk vinden om je aan te sluiten bij onze gezellige vereniging? Dan kan dat door je naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en eventueel persoonsnummer door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook voor alle vragen wat betreft de wedstrijden en het lidmaatschap kan er via dit adres contact opgenomen worden. 

Indien je overstapt van een andere vereniging, moet je dit ook tijdig melden bij de knhs. Dit doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je je oude vereniging vermeld, de datum dat je overstapt (meestal per 1 januari) en de naam van de nieuwe vereniging.

Bezoekadres

Hippisch Centrum Nootdorp
Oudeweg 62
2631PB Nootdorp
(015)310 81 93