.

Sportclass

 

Deze wedstrijdgerichte lessen richten zich op het rij technisch verbeteren van de combinatie ruiter en paard en het voorbereiden op het rijden van FNRS –en KNHS wedstrijden.

Deelnemers aan de Sport Class krijgen een vast paard of vaste pony toegewezen waarmee zij in de lessen rijden, kunnen leasen en wedstrijden mee kunnen rijden. Indien, om welke reden dan ook, het paard niet beschikbaar is, zorgt de instructeur in overleg voor een vervangend paard. Bij het inschrijven voor wedstrijden heeft de Sport Class deelnemer voorrang m.b.t. het vaste lespaard.

Wanneer de combinatie er klaar voor is of als de combinatie het F20 diploma heeft behaald, kan er een KNHS manegestartkaart worden aangevraagd. De kosten hiervan komen voor rekening van de deelnemer. Meer informatie hierover is te vinden op www.knhs.nl

De Sport Class lessen worden gegeven op vrijdag en zaterdag. Met een Sport Class kwartaalkaart kan alleen in de Sport Class worden ingehaald. In overleg met de instructie is het mogelijk in een reguliere les in te halen. Er geldt geen restitutie op het lesgeld wanneer er in een reguliere les wordt ingehaald.

Bij blessures van het vaste lespaard wordt de Sport Class deelnemer geacht, waar mogelijk, mee te helpen in het revalidatieproces. Hieronder wordt o.a. verstaan, het aan de hand stappen met het paard en het helpen in de opbouwperiode.

De kosten voor het Sport Class abonnement kunt u vinden op onze prijzenpagin

Bezoekadres

Hippisch Centrum Nootdorp
Oudeweg 62
2631PB Nootdorp
(015)310 81 93